Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό Comme des chefs 2025.
Το επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025 στις 4μμ. Ο καλεσμένος σεφ θα είναι ο Γάλλος σεφ ζαχαροπλαστικής Gilles Marchal, ο οποίος θα παρουσιάσει την καριέρα του και την εξέλιξη της γαλλικής ζαχαροπλαστικής (στα γαλλικά, με μετάφραση στα ελληνικά). Σύνδεσμος Webinaire zoom : https://zoom.us/j/91251525874
https://www.gillesmarchal.com/
Μπορείτε να προετοιμάσετε ερωτήσεις με τους φοιτητές σας και να τις θέσετε στη συνομιλία του διαδικτυακού σεμιναρίου.
Το βίντεο του διαδικτυακού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου (ο Γάλλος σεφ Laurent Gambra και οι μαθητές του Lycée des Métiers Aristide Briand στο Orange) είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο : https://youtu.be/G5f55TmFGNc
Με εκτίμηση,
------------------------------
Chers professeurs,
Nous vous remercions pour votre participation au concours « Comme des chefs 2025 ».
Le prochain webinaire aura lieu le lundi 17 mars 2025 à 16h. Le chef invité sera le pâtissier français Gilles Marchal, qui présentera son parcours et l’évolution de la pâtisserie française (en français, avec traduction en grec). Lien de connexion : https://zoom.us/j/91251525874
Gilles Marchal est un pâtissier français
originaire de Lorraine. Il débute son apprentissage chez Maître Claude
Bourguignon et obtient ses diplômes de pâtissier-confiseur-
https://www.gillesmarchal.com/
Ν’hésitez pas à préparer des questions avec vos élèves et à les poser dans le chat du webinaire.
La vidéo du webinaire du 5 mars (le chef français Laurent Gambra et des élèves du lycée des métiers Aristide Briand à Orange) est disponible via le lien suivant : https://youtu.be/G5f55TmFGNc
Bien cordialement,
|